Aflevering werkt niet

Tips

Het gebeurt wel vaker dat sommige afleveringen niet werken. Om eerst duidelijk te krijgen om wat voor probleem het gaat raden wij je aan de volgende problemen kort door te lopen.

Probleem 1: Ik krijg een foutmelding dat de video niet bestaat of is verwijderd. Als dit het probleem is kun je het best contact opnemen met Avatar: The Four Elements via het onderstaande contact formulier en melden dat de aflevering niet meer werkt. Dan verhelpen wij het probleem zo spoedig mogelijk.

Probleem 2: Een foutmelding beweert dat ik buiten Nederland of België woon, dit klopt niet! Dit is simpel op te lossen door in te loggen op Avatar: The Four Elements. Nog geen profiel, wordt dan lid van Avatar: The Four Elements om de afleveringen te kunnen bekijken.

Probleem 3: Het scherm waar de aflevering moet komen blijft zwart of wit. Geef je browser even kort de tijd om de videospeler in te laden. In sommige gevallen (zeker in drukke momenten) kan dit even duren. Blijft het scherm langer op zwart staan, dan kan dit mogelijk met de volgende oplossingen verholpen worden.

Oplossing 1: Installeer de laatste updates van je browser en flashspeler. In de meeste gevallen ligt het probleem bij het feit dat de browser of flashspeler verouderd zijn die op jou computer zijn geïnstalleerd. Het is ook veiliger om de laatste versie van je browser of flashspeler geïnstalleerd te hebben. Hierdoor is je computer beter beschermd tegen virussen.

Als het updaten van je browser en flashspeler niet werkt, of je de meest recente versie van je browser of flashspeler volg dan de volgende oplossing.

Oplossing 2: Installeer een andere browser zoals Google Chrome of Firefox?. Beide browsers ondersteunen de meest recente webstandaarden beter.

Wilt deze oplossingen niet werken, mail dan via het onderstaande contact formulier Avatar: The Four Elements met een beschrijving van het probleem. Dan gaan wij naar het probleem kijken en zorgen als het mogelijk is voor een oplossing.

Contact

113: De Blauwe Geest
Heb je de aflevering gevonden, ergens anders op internet? Dan kan je ons helpen de insluitcode (embed) met ons te delen. Alvast bedankt!
Nieuwe captcha
Captcha is hoofdletter gevoelig.
* Deze velden zijn verplicht

Afleveringen

Boek Water
De Legende van Aang
Boek Aarde
De Legende van Aang
Boek Vuur
De Legende van Aang
Boek Lucht
De Legende van Korra
Boek Geesten
De Legende van Korra
Boek Verandering
De Legende van Korra
Boek Balans
De Legende van Korra

Populair

Betreden van de Leegte
De Legende van Korra

11 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

6 keer bekeken
De Krijgers van Kyoshi
De Legende van Aang

6 keer bekeken
De Koning van Omashu
De Legende van Aang

6 keer bekeken
Gevangen
De Legende van Aang

6 keer bekeken