Veel gestelde vragen

Veel vragen worden meerdere malen gesteld door verschillende mensen. Op veel voorkomende vragen staat hier onder het antwoord. Staat de vraag waar u antwoord er op zoekt niet bij kunt u ons altijd mailen via de contact pagina.

Overzicht
1. Waarom is boek 3 niet in het Nederlands?
2. Vroeger waren alle boeken in het Nederlands te zien toch?
3. Wanneer komt de laatste aflevering van De Legende van Korra online?
4. Waarom kan ik geen afleveringen kijken op iPad en iPhone?
5. Ik kan geen afleveringen kijken door een adblocker, wat nu?
6. Hoe kan ik mijn account opzeggen?
7. Kan de profielnaam van mijn account wijzigen?

Vragen

1. Waarom is boek 3 niet in het Nederlands?
Graag willen wij ook boek 3 in het Nederlands op de website hebben staan. Er is een periode geweest dat we alle boeken in het Nederlands hadden. Maar door het offline halen van Megavideo door de FBI zijn het grootst deel van deze afleveringen verloren gegaan.

Op het forum wordt hard gewerkt door verschillende personen, om alle aflevering online te krijgen in het Nederlands. Dankzij hun werk staan boek 1 en 2 al helemaal online. Hoe lang het gaat duren voordat alle boeken online zijn is moeilijk in te schatten. Dit wordt door vrijwilligers gedaan. Ik vraag u astublieft geduld te hebben.

2. Vroeger waren alle boeken in het Nederlands te zien toch?
Dat klopt. Helaas zijn de meeste afleveringen in het Nederlands verdwenen. Dit komt doordat Megavideo offline is gehaald door de FBI.

Op het forum wordt hard gewerkt door verschillende personen, om alle aflevering online te krijgen in het Nederlands. Dankzij hun werk is boek 1 al helemaal online.

3. Wanneer komt de laatste aflevering van De Legende van Korra online?
We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk alle afleveringen van De Legende van Korra online te krijgen op Avatar: The Four Elements. Helaas, is dat niet altijd binnen een dag te doen om verschillende redenen. De website wordt onderhouden door vrijwilligers met beperkte tijd en bronnen, graag hier voor begrip.

4. Waarom kan ik geen afleveringen kijken op iPad en iPhone?
Helaas, wordt voor het afspelen van de afleveringen een flashplayer gebruikt. iPad en iPhone ondersteunen geen flash. Om deze reden kunnen de meeste afleveringen niet bekeken worden op de iPad, iPhone en andere apparaten die geen flash ondersteunen.

5. Ik kan geen afleveringen kijken door een adblocker, wat nu?
Ik adviseer je de adblocker uit te schakelen of Avatar: The Four Elements op de witte-lijst te zetten. Beide kunnen gedaan worden in de instellingen van de adblocker extensie, die geïnstalleerd is in je browser. Waar dit precies te vinden is verschilt per browser, bijvoorbeeld Google Chrome: Menu > Extra > Extensies.

Wat ook kan is Avatar: The Four Elements bezoeken in een andere browser of in incognito/verborgen modus.

6. Hoe kan ik mijn account opzeggen?
Je kan een verzoek in dienen voor het deactiveren of permanent verwijderen van je account via de contact pagina. Dien het verzoek in, met het e-mailadres waarmee je het account hebt geregistreerd. Voordat het verzoek wordt uitgevoerd zal altijd om bevestiging worden gevraagd. Wordt dit niet terug bevestigd zal geen actie worden ondernomen, om vervelende situaties te voorkomen (zoals grappen).

7. Kan de profielnaam van mijn account worden wijzigd?
Je kan een verzoek in dienen voor het wijzigen van je profielnaam via de contact pagina of een persoonlijk bericht sturen naar de webmaster. Vermeld in het verzoek de reden waarom je de gebruikersnaam wilt wijzigen, zodat het verzoek goed kan worden beoordeelt.