Netflix heeft plannen voor nieuwe live-action serie

Door glkx op woensdag 19 september 2018 om 17:10
Na het einde van De Legende van Korra zijn er, zoals velen hadden verwacht, weinig ontwikkelingen geweest rond Avatar. Het einde leek definitief. Echter is er deze week onverwacht en opwindend nieuws naar buiten gebracht. Netflix gaat samen met de orgininele makers van Avatar werken aan een live-action adoptatie van de serie Avatar: De Legende van Aang. Over het project zelf is nog niet veel bekend. Wel kunnen ze melden dat de productie in 2019 zal starten. Onderstaand een quote van Michael en Bryan uit de aankondinging.

“We zijn blij met de mogelijkheid om deze live-action adoptatie van Avatar: De Legende van Aang te kunnen maken." “We kunnen niet wachten om Aang's wereld tot leven brengen zoals we ons altijd al hadden voorgesteld, en met een cultureel passende, niet-witte cast. Het is een unieke kans om voort te bouwen op ieders geweldige werk aan de originele animatieserie en nog dieper in te gaan op de personages, het verhaal, de actie en de wereldopbouw. Netflix is volledig toegewijd aan het bouwen van onze visie voor deze hervertelling, en we zijn ontzettend dankbaar om met hen samen te werken.” – DiMartino en Konietzko

netflix-live-action-avatar-the-last-airbender-serie-concept-art.jpg

Het zal nog even wachten zijn tot dat we uberhaupt een releasedatum weten. Tot die tijd kan je je vermaken met The Dragon Prince. Een serie recent gereleased op Netflix. De schrijver Aaron Ehasz was ook schrijver en regiseur van Avatar: De Legende van Aang.

Bron: Deadline en The Verge

Reacties

Populaire afleveringen

De Invasie (Deel 1)
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Krijgers van Kyoshi
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Avatar keert terug
De Legende van Aang

6 keer bekeken
De Zuidelijke Luchttempel
De Legende van Aang

6 keer bekeken