Legend of Korra op Comics Con 2011

Door glkx op maandag 25 juli 2011 om 00:15
Tijdens mij vakantie was de Comics Con 2011. Ik had veel informatie over de Legende van Korra verwacht, maar geen trailer. Hieronder direct de trailer, gevolgt door alle informatie die werd gegeven over The Last Airbender: Legend of Korra.



Tijdens de presentatie van The Last Airbender: Legend of Korra werd naast de officiele naam ook veel nieuwe informatie gegeven. De volgende lijst is een korte samenvatting van alle interessante informatie van de Comics Con 2011.

Dat Legend of Korra zich in een nieuwe stad ging afspelen was al bekend. De naam is nu ook bekend: United Republic en is gesticht door Avatar Aang samen met Vuurheer Zuko.

Het witte beest waar Korra op rijd in de trailer is een Ijsbeer hond (letterlijk vertaald van polar bear dog).

De vliegende bizon zal net als de Maki terug komen in de serie.

Aang en Katara hebben samen drie kinderen gekregen. Tenzin is de jongste uit het stel en kan als enige luchtsturen. Tenzin zelf heeft op latere leeftijd ook drie kinderen gekregen met een nog onbekende partner.

Op de poster van Legend of Korra staan twee onbekende gezichten met de namen Moka en Bolin, welke broers zijn. De ene kan vuursturen en de andere kan aardersturen.

Na de oorlog heeft Toph de wereld rond gerezen en heeft metalsturen andere mensen geleerd. Haar dochter is hoofd van de politie geworden. Hieruit is het metaalstuurpolitie voortgekomen (ook een letterlijke vertaling).

De antagonisten (slechteriken) uit de serie zijn tegen sturen en gebruiken chi-blokkeren om stuurders uit te schakelen.

Als laatste is bekend geworden dat de serie uit twee seizoenen zal bestaan. Het eerste seizoen bestaat uit 12 afleveringen, het tweede seizoen bestaat 14 afleveringen, twee meer als het eerste seizoen. Precieze release data zijn nog onbekend, zomer 2012 wordt gespeculeerd.

Bron: http://www.avatarspiritmedia.net/

Reacties

Populaire afleveringen

De Valstrik
De Legende van Korra

15 keer bekeken
De Aarde Koningin
De Legende van Korra

13 keer bekeken
De Vuursturende Meesters
De Legende van Aang

10 keer bekeken
Harmonische Convergentie
De Legende van Korra

10 keer bekeken
Burgeroorlog (Deel 1)
De Legende van Korra

9 keer bekeken