Meer, veel meer 'De Legende van Korra'

Door glkx op vrijdag 13 juli 2012 om 12:06
Het lijkt nu officieel. Nickelodeon als Bryan Konietzko (schrijver) hebben laten weten dat er na boek 1 en 2 van 'De Legende van Korra' twee extra boeken uit zullen komen, met Korra in de hoofdrol. Om alles lastig en ingewikkeld te maken, had Nickelodeon het over een extra seizoen van 'De Legende van Korra' en zullen er uiteindelijk vier boeken van 'De Legende van Korra' uitkomen. Op internet raakten mensen verward.

Bryan legt het op zijn persoonlijke blog als volgt uit:
  • Boek 1 = 12 afleveringen
  • Boek 2 = 14 afleveringen
  • Boek 3 = 13 afleveringen
  • Boek 4 = 13 afleveringen
Totaal 52 afleveringen

Nickelodeon hanteert voor series 26 afleveringen als een seizoen. Boek 1 en 2 is seizoen een van 'De Legende van Korra'. Boek 3 en 4 is seizoen twee. Volgens Bryan kunnen we de manier van Nickelodeon beter negeren en elk boek als een apart seizoen zien/tellen.

Op de vraag wanneer boek 2, 3 en 4 uitkomen is Bryans antwoord kort: Someday! Of wel ooit. Al gaan er geruchten rond dat boek twee in 2013 uit zal komen.
Nu zijn wij heel erg blij met nog twee extra boeken van 'De Legende van Korra'. Toch komt direct de vraag boven drijven, komt er nar boek vier nog meer? Ook daar had Bryan een antwoord op: Mike en ik zijn van het verhaal van Korra in boek 4 te eindigen. Daarna kan ik weg kruipen in een donkere grot. En hopelijk zie ik dan mijn vrouw wat vaker.

Waar boek 2, 3 en 4 over zullen gaan is nog onbekend. Maar misschien krijgen we tijdens de Comics Con 2012, die op dit moment gehouden wordt wat nieuwe informatie over boek twee. Vandaag (13 juli) is de persconferentie van Bryan en Mike op Comics Con, zodra en nieuws zal dat zeker op Avatar: The Four Elements geplaatst worden.

Alles nalezen kan je op de blog van Bryan:
http://bryankonietzko.tumblr.com/post/27078349740/im-sure-this-meme-is-dead-by-now-but-it-still

Reacties

Populaire afleveringen

Betreden van de Leegte
De Legende van Korra

12 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Krijgers van Kyoshi
De Legende van Aang

7 keer bekeken
Het Begin (Deel 1)
De Legende van Korra

7 keer bekeken
De Avatar keert terug
De Legende van Aang

6 keer bekeken