Boek 2: Geesten officieel aangekondigd!

Door glkx op zaterdag 14 juli 2012 om 12:52
Zoals beloofd heeft de Comics Con 2012 veel (heel veel) nieuwe informatie opgeleverd over 'De Legende van Korra'. Er gingen al geruchten rond dat het nieuwe boek 'Spirits' ging heten. Dit is gister tijdens een persconferentie bevestigd door de makers. Officieel heet het boek: 'Book 2: Spirits' in het Nederlands vertaald 'Boek 2: Geesten'. Naast dit kleine nieuws kwamen de makers met een hele reeks aan nieuwe informatie, afbeeldingen en zelfs een video van het nieuwe boek.

Boek 2: Geesten speelt zich af zes maanden na het einden van Boek 1: Lucht en gaat verder met het verhaal zoals het in boek 1 is gestopt. Korra en Mako zijn een stel, Republiek Stad is gered van het kwaad Amon. Maar er ligt nieuw gevaar op de loer. Zoals de titel van het boek doet vermoeden krijgt Korra problemen met de geestenwereld. Veel details werd hier niet over gegeven. In onderstaande video is wel duidelijk te zien dat Korra in gevecht raakt met een geest.Hieronder staat een lijst met belangrijke details die uit de doeken werden gedaan tijdens de persconferentie over Boek 2: Geesten.
  • Korra, Mako, Bolin en Asami dragen nieuwe kleding.
  • Mako en Korra zijn gestopt met Pro-bending. Bolin is wel verder gegaan en heeft twee nieuwe teamleden (groentjes). Ze falen in hun eerste wedstrijd hard en verliezen in de eerste ronden.
  • Mako is bij de politie gegaan.
  • Asami is nu baas van Future Industries, wat eerst van haar vader was.
  • Korra zal naar de geestenwereld reizen en zal meer van haar spirituele kant leren kennen.
  • De ouders van Korra zullen we meer zien, net als de rest van haar familie.
  • De kinderen van Katara en Avatar Aang (Kya en Bumi) zullen ook meer gaan zien in boek 2.

Op de vraag of Bolin een nieuwe liefdes verhaal krijgt verklapten de stemacteur dat dit het geval is. Voordat hij meer details kon geven werd hij afgekapt. Bleikbaar moet dit nog even geheim blijven.

Tijdens de persconferentie werden veel interessante afbeeldingen laten zien. Hieronder staat een selectie van deze afbeeldingen. Onder andere zijn de nieuwe karakters in boek 2 op deze afbeeldingen te zien. Van verschillende karakters is nog niet duidelijk wat hun rol gaat zijn in boek 2. Hiervoor zullen we helaas nog een heel jaar moeten wachten.

Korra
Image%201%20-%20Korra.jpg

Geest
Image%2013%20-%20Spirit.jpg

Verick - Heeft iets te maken met Bolin
Image%2011%20-%20Verick.jpg

Vermoedelijk geestenwereld
Image%2014%20-%20Landscape.jpg

Meer afbeeldingen van Comics Con 2012:
https://www.dropbox.com/sh/5sbzhcf0j8kokga/h8l2bfCUgH

De exacte release datum van boek 2 konden ze nog niet geven. Maar de release in 2013 is wel officieel bevestigd tijdens de persconferentie. Ik verwacht dat we boek 2 ongeveer op de zelfde datum kunnen verwachten als boek 1. Als dit het geval is betekend dat boek 2 in maart of april van 2013 uitgezonden zal gaan worden.

Extra
Aang, Sokka en Toph hebben we op volwassen leeftijd gezien in de flashbacks van Korra. Katara en Zuko ontbraken helaas nog. Voor nieuwsgierige mensen is er de volgende afbeelding... Op deze afbeeldingen staan Aang, Katara, Toph, Zuko en Sokka volwassen. Kijk zelf maar... :P

Poster%20-%20Old%20friends.jpg

Reacties

Populaire afleveringen

De Valstrik
De Legende van Korra

15 keer bekeken
De Aarde Koningin
De Legende van Korra

13 keer bekeken
De Vuursturende Meesters
De Legende van Aang

10 keer bekeken
Harmonische Convergentie
De Legende van Korra

10 keer bekeken
Burgeroorlog (Deel 1)
De Legende van Korra

9 keer bekeken