2 september eerste aflevering

Door glkx op maandag 16 juli 2012 om 15:06
Zet 2 september 9:55 in je agenda. Of het per ongeluk is gegaan is niet duidelijk. Maar op de website van Nickelodeon Nederland is de pagina van 'De Legende van Korra' verschenen met daarop onder andere de uitzendtijden van de eerste drie of vier afleveringen.

De eerste aflevering zal uitgezonden worden op 2 september om 9:55. Waarschijnlijk gaat dat om de twee luik: 'Welkom in Republiek Stad' en 'Een Blad in de Wind.' De derde aflevering volgt een week later op 9 september om 9:55. Elke zaterdag er voor zal een herhaling uitgezonden worden van de week ervoor ook om 9:55.

Uitzendtijden
2 september, 9:55 - Welkom in Republiek Stad & Een Blad in de Wind
8 september, 9:55 - Welkom in Republiek Stad & Een Blad in de Wind (herhaling)
9 september, 9:55 - De Openbaring

Of deze tijden correct zijn zal de toekomst uitwijzen. Naast deze pagina is Nickelodeon ook vrij recent begonnen met een reclame voor Boek 2 van 'De Legende van Aang'. In deze reclame wordt ook verwezen naar 'De Legende van Korra.' Wat zeker is, is dat we niet heel lang meer zullen hoeven te wachten op 'De Legende van Korra!'

Update: Volgens een reactie op Youtube door Nickelodeon Nederland zal 'De Legende van Korra' eenmaal per week uitgezonden worden op zondag, beginnend op 2 september. Uitzendtijden in dit bericht zijn aangepast aan de hand van deze reactie.

NickelodeonNED schreef:
De Legende van Korra zal vanaf 2 september elke zondag worden uitgezonden om 09.55 uur op Nickelodeon. Herhalingen zullen te zien zijn op zaterdag om 09.55 uur op Nickelodeon!Bron: Nickelodeon
Tipgever: Dylan

Reacties

Populaire afleveringen

De Invasie (Deel 1)
De Legende van Aang

9 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Krijgers van Kyoshi
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Geestenwereld (Deel 1)
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Openbaring
De Legende van Korra

7 keer bekeken