Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

Wanneer komt Avatar weer terug op tv?

Door glkx op woensdag 16 januari 2008 om 09:05
nieuws_nick.pngMensen die graag aflevering 312 in het Nederlands willen zien, kunnen nog wel evenwachten. Ook mensen die uberhaupt de Nederlandse afleveringen willen zien. Nickelodeon begint weer met uitzenden in Maart en beginnen dan weer wij aflevering 101. Mensen die dus aflevering 312 willen zien kunnen tot eind april, begin mei wachten, helaas.
Edit: Even voor de duidelijkheid het gaat hier om de Nederlandse afleveringen. Afl 314 komt gewoon morgen online.
Trouwens bedankt Naomi & Christel die mij dit nieuws hebben gemeld :)

Waarschijnlijk geen afl 314 vandaag!!!

Door glkx op zaterdag 12 januari 2008 om 12:34
Het lijkt er al weer op de er een aflevering niet gaat komen, en dat we weer een week extra moeten gaan wacht. Waarschijnlijk ligt de nieuwe datum op 18 Januari. Als je ook een beetje kan voor spellen zullen we dan weer 2 weken lang moet wachten op afl 315.

Tentamen break

Door glkx op dinsdag 8 januari 2008 om 17:43
Vanwege de tentames ga ik even wat minder doen aan de website, helaas. School is toch nog belangrijker XD
Ik ga dus de komende 2 weken stuk minder doen aan de website tot bijna niets. Natuurlijk zal ik wel als het nodig nieuws posten en als er een nieuwe aflevering is die online zetten ;)

Registreer je snel!!!

Door glkx op zondag 6 januari 2008 om 16:29
Eindelijk is het zover, je kan je registeren op de website. De eerste functie voor de geregistreerde mensen is er ook. Deze kunnen vanaf nu ook reageren op nieuws items. Meer functies zullen later volgen, zoals het stemmen op afleveringen wat nu nog door iedereen gedaan kan worden. Klik hier om je te registreren.
Edit: Er zit nog een kleine bug in het reactie systeem. Ik hoop die zo snel mogelijk op te lossen :)
Edit2: Problemen zijn opgelost, je kan vanaf nu probleem los reageren op nieuws.
Edit3: Zat nog een fout in XD Nu kunnen ook gewone leden reageren op nieuws. Sorry voor de fout ;)

Aflevering 313 is online!!!

Door glkx op zaterdag 5 januari 2008 om 11:55
Daar is hij dan eindelijk een beetje. Aflevering 313 staat online op de site. Misschien een beetje laat, maar dat kwam doordat ik niet op de computer kon XD