Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

27 juni eerste aflevering boek 3

Door glkx op zaterdag 21 juni 2014 om 12:31
Het is tijd om enthousiast te worden. De eerste twee aflevering van De Legende van Korra Boek 3 Change zal 27 juni uitgezonden worden op de Amerikaanse televisie. IGN had net als vorige jaar de scoop te pakken. Op hun website is de eerste officiële clip te zien van boek 3. Echter zijn de afleveringen 3 tot en met 6 al stiekem uitgelekt in het Mexicaans.

Om ons nog enthousiaster te krijgen heeft Nickelodeon nog een nieuwe trailer uitgebracht.Net als bij de vorige boeken kan je op Avatar: The Four Elements de volgende dag de nieuwe afleveringen kijken. "A Breath of Fresh Air" en "Rebirth of a Nation" staan gepland voor 28 juni (Nederland).

Eerste trailer boek 3: Change!

Door glkx op woensdag 18 juni 2014 om 10:55
Wij van Avatar: The Four Elements zijn de laatste weken door de stilte rond De Legende van Korra een beetje ingeslapen. Precies het moment dat er iets groots stond te gebeuren. Eén week geleden is de eerste trailer van De Legende van Korra boek 3: Change verschenen. Met heel heel veel nieuwe details. We hadden het stiekem al gehoopt, maar er lijken toch meer luchtstuurders te zijn. Ook zien we voor het eerst in lange tijd Zuko weer, oud!

Ik hou jullie niet langer op. Veel kijk plezier! Uiteraard zijn wij weer helemaal wakker en houden jullie op de hoogte van het laatste nieuws.Wil je meer informatie over Boek 3: Change? Kijk dan onderstaande breakdown van de trailer. Video is Nederlands ondertiteld.

Beelden Boek 3 uitgelekt?

Door glkx op dinsdag 18 februari 2014 om 17:09
Uitgelekt, per ongeluk in-gemonteerd, het maakt niet uit. Onverwacht zijn er beelden opgedoken van Boek 3 De Legende van Korra. Notabene op de nederlandse zender Nickelodeon. Afgelopen week werd er tussen 2 uur en half 4 tijdens de reclame nieuwe beelden getoond van De Legende van Korra. Over de hele wereld wordt er verbaast en enthousiast gereageerd op deze beelden. Zelf zien? Kijk de video zo snel mogelijk hieronder, voordat hij mogelijk weer verdwenen.

De vraag die rest: is dit bewust of per ongeluk uitgezonden?

[video niet mee beschikbaar]

Update: Voor iedereen die zat te wachten op boek 2 in het Nederlands. Morgen om 16:00 zal de eerste aflevering van Boek 2: Geesten uitgezonden worden op Nickelodeon. Niet vergeten te kijken!

Boek 3 gaat 'Change' heten

Door glkx op woensdag 20 november 2013 om 23:24
In een recent interview met The Wall Street Journal (20 nov.) hebben de makers van Avatar het kort gehad over boek 3 van 'De Legende van Korra'. Ze hebben in het interview bekend gemaakt dat boek 3 'Change' of 'Verandering' (vertaald in het Nederlands) gaat heten.

tumblr_mwkxm8l0uL1rogcuio1_500.gif

Over boek 3 inhoudelijk lieten ze niet veel los. Enkel een paar kleine hints konden ze vertellen. Zoals de titel doet vermoeden, zal boek 3 gaan over de veranderingen waar Korra mee te maken heeft gekregen. De wereld van Avatar is na het gevecht met Unalaq en Vaatu flink en voorgoed veranderd. Zoals Korra het zelf zegt op het einde van boek 3 is er een nieuwe era gestart.

Een releasedatum konden ze ook nog niet geven. Wel gaat de productie van de aflevering volgens hen voorspoedig. Voor meer informatie zullen wij vermoedelijk moeten wachten tot de volgende Comic-Con in 2014.

Boek 2 finale vandaag!

Door glkx op zaterdag 16 november 2013 om 09:53
Sneller dan verwacht en reden onbekend: Vandaag is de complete seizoensfinale van 'De Legende van Korra' Boek 2 Geesten uitgezonden door Nickelodeon. Geruchten gingen de dag er voor al rond. Op Korranation (officiele fanclub) was een uitdaging geplaatst. Als de blogpost met video 10 duizend maal ge-reblogd werd, beloofde Nickelodeon het hele seizoensfinale (4 afleveringen) in een keer uitzenden. Check, gelukt! Genieten voor ons :) Maar dat betekend ook dat Boek 2 Geesten nu officieel voorbij is.

De reden voor deze zet is nog onduidelijk. Er gaan al complottheorieën rond dat De Legende van Korra door slechte kijkcijfers steeds van tijd verplaatst is. Mogelijk wilden Nickelodeon daardoor ook sneller van de afleveringen af zijn. De toekomst gaat het vertellen, met nog 2 beloofde seizoenen opkomst.

tumblr_mwbegv9nqL1rogcuio1_500.gif

Populaire afleveringen

Welkom in Republiecasia
De Legende van Korra

10 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Avatar keert terug
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Krijgers van Kyoshi
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Watersturingsrol
De Legende van Aang

7 keer bekeken