Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

elementen_vuur.pngHet is inmiddels bekend dat het 3de seizoen van de Avatar ergens in November begint in Nederland. Dit zal je misschien al vermoedt hebben als je nu de Avatar volgt. Op dit moment wordt er waarschijnlijk een aanloop gemaakt naar het 3de seizoen door alle afleveringen nog een keer uit te zenden.Verder is er door Nickelodeon zelf bekend gemaakt dat er aan een Avatar film gewerkt wordt. Helaas werd er niets meer verteld.

Tweede aflevering "The Headband" te vroeg online

Door glkx op vrijdag 28 september 2007 om 12:00
Op de Amerikaanse site Turbonick staat de 2de aflevering uit het 3de seizoen al online, terwijl hij nog moet releasen op tv. De reden is nog onduidelijk.

Helaas kunnen mensen buiten Amerika de site niet bezoeken, dus als jullie de aflevering willen zien moeten jullie nog 2 dagen wachten totdat hij hier online staat.

Release Seizoen 3 staat vast voor Amerika

Door glkx op donderdag 6 september 2007 om 12:00
elementen_vuur.png

Populaire afleveringen

Welkom in Republiecasia
De Legende van Korra

9 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Zuidelijke Lichten
De Legende van Korra

8 keer bekeken
De Avatar keert terug
De Legende van Aang

7 keer bekeken
De Zuidelijke Luchttempel
De Legende van Aang

7 keer bekeken