Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

Finale Boek 3 online!

Door glkx op vrijdag 22 augustus 2014 om 12:50
De laatste twee aflevering van Boek 3: Veranderingen staan online. Kijk aflevering 12 en 13, hier en hier.

tumblr_nappyt1SGA1rogcuio1_1280.jpg

Boek 4 komt gewoon

Door glkx op maandag 4 augustus 2014 om 17:02
Afgelopen week was er veel opschudding ontstaan rond De Legende van Korra. Midden in het seizoen heeft Nickelodeon besloten DLVK van de Amerikaanse televisie te halen (het verontrustende nieuws). Even was er de angst dat DLVK gecanceld zou worden. Gelukkig is door de makers van DLVK en verschillende acteurs geruststellend nieuws gebracht. Boek 3 zal gewoon volledige verschijn, wel alleen via internet. En boek 4 is nog gewoon in productie.

Nickelodeon heeft dit besluit genomen omdat Korra niet goed past binnen de huidige programmering van Nickelodeon aldus de makers. Wat extra mee speelde was het feit dat de serie al enige tijd beter online werd gekeken dan op televisie.

Hier onder kun je de trailer zien die recent is verschenen voor de tweede helft van boek 3.

DLVK niet gecanceld maar wel in problemen?

Door glkx op donderdag 24 juli 2014 om 22:41
Afgelopen dagen gingen er hevige geruchten rond op het internet, dat De Legende van Korra gecanceld zou worden door Nickelodeon vanwege de tegenvallende kijkcijfers. Gelukkig is gisteren (23 juli) tijdens de SDCC 2014 officieel bericht naar buiten gebracht. Boek 3 wordt NIET gecanceld. De kijkcijfers vallen echter wel tegen. Nickelodeon heeft daarom besloten komende vrijdag de laatste aflevering van boek 3 (aflevering 8 ) uit te zenden op televisie. De overige afleveringen (9 tot en met 13) zullen online verschijnen via verschillende videodiensten.

Wat dit betekend voor boek 4 is nog onbekend. Hopelijk krijgen we de komende dagen meer te horen. 25 juli is er een De Legende van Korra panel tijdens de SDCC 2014. De makers hebben iedereen vooraf al proberen gerust te stellen. Volgens hen is de pre-productie van boek 4 afgerond en wordt er al druk geanimeerd.

Het officiële bericht is te lezen op Korra Nation. Op internet wordt is er door fans een heuse reddingsactie op touwen gezet.

tumblr_n98cjrwFNt1rvcyuuo1_r2_500.png
Vertaling: Zorg ervoor dat je vrijdag De Legende van Korra zeker kijkt en gebruik deze hashtag.

We houden jullie op de hoogte zodra er meer nieuws is!

Update: Goed nieuws, boek 4 komt gewoon.

Eerste 3 nieuwe afleveringen online!

Door glkx op zaterdag 28 juni 2014 om 09:45
Een nieuwe avontuur van team avatar is begonnen. Het beloofd een spannend seizoen te worden. Gisteren zijn de eerste drie afleveringen uitgezonden, zoals beloofd zijn ze alle drie te kijken op Avatar: The Four Elements. Veel kijk plezier!

Bekijk de eerste aflevering hier →

tumblr_n7u9mr5b061rogcuio1_1280.jpg

27 juni eerste aflevering boek 3

Door glkx op zaterdag 21 juni 2014 om 12:31
Het is tijd om enthousiast te worden. De eerste twee aflevering van De Legende van Korra Boek 3 Change zal 27 juni uitgezonden worden op de Amerikaanse televisie. IGN had net als vorige jaar de scoop te pakken. Op hun website is de eerste officiële clip te zien van boek 3. Echter zijn de afleveringen 3 tot en met 6 al stiekem uitgelekt in het Mexicaans.

Om ons nog enthousiaster te krijgen heeft Nickelodeon nog een nieuwe trailer uitgebracht.Net als bij de vorige boeken kan je op Avatar: The Four Elements de volgende dag de nieuwe afleveringen kijken. "A Breath of Fresh Air" en "Rebirth of a Nation" staan gepland voor 28 juni (Nederland).

Populaire afleveringen

De Jacht
De Legende van Aang

9 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Zuidelijke Luchttempel
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Krijgers van Kyoshi
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Koning van Omashu
De Legende van Aang

8 keer bekeken