Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

Eerste twee afleveringen 'Korra' online!

Door glkx op vrijdag 13 april 2012 om 12:02
Wij doen het lekker een dagje eerder... (stiekem waren ze er natuurlijk al). Maar vandaag heb ik de eerste twee afleveringen online gezet van 'De Legende van Korra'. Ik wil iedereen alvast heel veel kijk plezier wensen ^_^

De eerste aflevering is 'Welkom in Republiek Stad' waarin we voor het eerst kennis maken met Korra en Tenzin. De volgende aflevering is 'Een Blad in de Wind' waarin Korra de eerste les in luchtsturen krijgt van Tenzin.

Aflevering drie zal volgende week online verschijnen als deze is uit gezonden op Nickelodeon in Amerika. De afleveringen die nu online staan zijn natuurlijk in het Engels. Voor de Nederlandse afleveringen zullen we nog even moeten wachten (gok september 2012).

Spiksplinternieuwe website

Door glkx op donderdag 12 april 2012 om 18:38
Ik wil iedereen van harte welkom heten op de nieuwe website van Avatar: The Four Elements! Vandaag hebben we afscheid genomen van de oude website, welke 4 jaar trouwe dienst heeft gedaan. Zoals je kan zien is het uiterlijk compleet veranderd. Beter nog de complete website is van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Ik raad aan even lekker te gaan kijken op de website. Graag hoor ik jullie eerste reacties in het forum :)

Omdat de website compleet opnieuw is opgebouwd zijn er ook dingen verdwenen, zoals het gastenboek en de prachtige kaart. Daarom zijn idee├źn, suggesties allemaal welkom, zodat ik deze misschien kan gaan uitvoeren. Heb je een probleem of bug gevonden kan je deze ook melden in het forum of via het contact formulier.

14 april! Aftellen is begonnen...

Door glkx op maandag 12 maart 2012 om 12:00
Het is bijna zover! In Amerika zal 14 april de eerste aflevering uitgezonden worden van De Legende van Korra. Natuurlijk gaat Avatar: The Four Elements aftellen naar dit moment. Om mee aftellen ga dan naar de speciaal ingerichte website voor De Legende van Korra.

Meer informatie over De Legende van Korra is te lezen in het nieuws en op het forum van Avatar: The Four Elements. Natuurlijk houdt Avatar: The Four Elements je op de hoogte van het laatste nieuws. Op onze Facebook pagina plaatsen we regelmatig korte nieuws berichten over De Legende van Korra.

Legend of Korra op Comics Con 2011

Door glkx op maandag 25 juli 2011 om 00:15
Tijdens mij vakantie was de Comics Con 2011. Ik had veel informatie over de Legende van Korra verwacht, maar geen trailer. Hieronder direct de trailer, gevolgt door alle informatie die werd gegeven over The Last Airbender: Legend of Korra.Tijdens de presentatie van The Last Airbender: Legend of Korra werd naast de officiele naam ook veel nieuwe informatie gegeven. De volgende lijst is een korte samenvatting van alle interessante informatie van de Comics Con 2011.

Dat Legend of Korra zich in een nieuwe stad ging afspelen was al bekend. De naam is nu ook bekend: United Republic en is gesticht door Avatar Aang samen met Vuurheer Zuko.

Het witte beest waar Korra op rijd in de trailer is een Ijsbeer hond (letterlijk vertaald van polar bear dog).

De vliegende bizon zal net als de Maki terug komen in de serie.

Aang en Katara hebben samen drie kinderen gekregen. Tenzin is de jongste uit het stel en kan als enige luchtsturen. Tenzin zelf heeft op latere leeftijd ook drie kinderen gekregen met een nog onbekende partner.

Op de poster van Legend of Korra staan twee onbekende gezichten met de namen Moka en Bolin, welke broers zijn. De ene kan vuursturen en de andere kan aardersturen.

Na de oorlog heeft Toph de wereld rond gerezen en heeft metalsturen andere mensen geleerd. Haar dochter is hoofd van de politie geworden. Hieruit is het metaalstuurpolitie voortgekomen (ook een letterlijke vertaling).

De antagonisten (slechteriken) uit de serie zijn tegen sturen en gebruiken chi-blokkeren om stuurders uit te schakelen.

Als laatste is bekend geworden dat de serie uit twee seizoenen zal bestaan. Het eerste seizoen bestaat uit 12 afleveringen, het tweede seizoen bestaat 14 afleveringen, twee meer als het eerste seizoen. Precieze release data zijn nog onbekend, zomer 2012 wordt gespeculeerd.

Heel veel nieuws over Korra

Door glkx op dinsdag 8 maart 2011 om 21:43
Sommige mensen hadden alvast getekend hoe zei dachten dat Korra er uit zou gaan zien en vandaag bleek dat sommige tekeningen aardig in de buurt kwamen. In een exclusief interview met de Wallstreet Journal hebben Michael DiMartino en Bryan Konietzko voor het eerst het gezicht van Korra laten zien. Helaas ook minder goed nieuws de serie zal niet november dit jaar uitkomen maar we zullen moeten wachten tot zomer 2012. Ook wisten ze te vertellen dat de serie uit minstens 12 afleveringen zal bestaan. Nickelodeon had kort geleden besloten nog eens 14 afleveringen te laten maken.

korra-1.jpg

Als laatste ook bekend gemaakt wie de stemmen zullen in spreken voor de Amerikaanse versie van Korra. De lijst (hieronder) bevat veel al bekende namen ook staan er een aantal nieuwe namen tussen.

Janet Varney als Korra
Kiernan Shipka als Jinora
Daniel Dae Kim als Hiroshi Sato
David Faustino als Mako
Seychelle Gabriel als Alsami
Lance Henriksen als Luitebabt
P.J. Byrne als Bolin
JK Simmons als Tenzin

Klik de bron om het hele interview te lezen met Michael DiMartino en Bryan Konietzko op de website van Wallstreer Journal.

Bron: http://blogs.wsj.com/speakeasy/2011/03/08/the-last-airbender-legend-of-korra-the-creators-speak/