Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

Avatar fandag

Door glkx op zondag 7 oktober 2007 om 12:00
nieuws_nick.pngJa je leest het goed. Binnenkort is er een Nederlandse Avatar fandag. Om precies te zijn op 28 Oktober in bioscoop Cinemec in Ede. Op deze Avatar fandag is er natuurlijk van alles te doen, zoals het kijken naar een optreden van Martial Arts, maar je kan er ook Aavatar games spelen. Maar wat er special te doen is het kijken naar de eerste 7 nieuwe afleveringen van de Avatar.De Avatar fandag begint om 9.30 uur en eindigt om 13.30 uur. Helaas is de toegang niet gratis, om naar binnen te mogen moet je 5,- Euro betalen (per kaartje). Je kan hier je kaartje bestellen. Voor meer info klik dan op de link bij Bron.
elementen_vuur.pngHet is inmiddels bekend dat het 3de seizoen van de Avatar ergens in November begint in Nederland. Dit zal je misschien al vermoedt hebben als je nu de Avatar volgt. Op dit moment wordt er waarschijnlijk een aanloop gemaakt naar het 3de seizoen door alle afleveringen nog een keer uit te zenden.Verder is er door Nickelodeon zelf bekend gemaakt dat er aan een Avatar film gewerkt wordt. Helaas werd er niets meer verteld.

Tweede aflevering "The Headband" te vroeg online

Door glkx op vrijdag 28 september 2007 om 12:00
Op de Amerikaanse site Turbonick staat de 2de aflevering uit het 3de seizoen al online, terwijl hij nog moet releasen op tv. De reden is nog onduidelijk.

Helaas kunnen mensen buiten Amerika de site niet bezoeken, dus als jullie de aflevering willen zien moeten jullie nog 2 dagen wachten totdat hij hier online staat.

Release Seizoen 3 staat vast voor Amerika

Door glkx op donderdag 6 september 2007 om 12:00
elementen_vuur.png

Populaire afleveringen

De Valstrik
De Legende van Korra

15 keer bekeken
De Aarde Koningin
De Legende van Korra

13 keer bekeken
Harmonische Convergentie
De Legende van Korra

10 keer bekeken
De Vuursturende Meesters
De Legende van Aang

9 keer bekeken
Burgeroorlog (Deel 1)
De Legende van Korra

9 keer bekeken