Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

'De Westerlijke Luchttempel' is uit

Door glkx op zaterdag 15 december 2007 om 12:00
Daar is hij dan na lang wachten. Aflevering 312 is online en is nu te zien op deze website. Veel kijk plezier.
De release datum van afl 313 is ook bekend inmiddels, die staat op 28 december.

'Avatar: The Four Elements - Forum' is online!!!

Door glkx op donderdag 29 november 2007 om 12:00
Zoals sommige misschien al gemerkt hebben is het forum kort geleden online gegaan. Registreer je ook snel en discusier mee over allerlei Avatar dingen of deel dingen over de Avatar met ons.Je kan het forum bereik door op de index pagina of forum te klikken of in het menu. Je kan ook op het forum komen door hier te klikken :P

Avatar: The Four Elements gaat over 12500 grens

Door glkx op maandag 26 november 2007 om 12:00
Vanmiddag heeft de 12500 bezoeker de site bezocht. Hier ben ik natuurlijk hartstikke blij mee en wilde dit dus niet on opgemerkt laten gebeuren :) De site bestaat nu inmiddels iets meer dan 2 maanden en heeft al enkele metamorfozes en verbouwingen ondergaan, voorlopig is de site nog lang niet klaar is zijn er nog een hoop verbeteringen mogelijk. Dus op naar de 25000 bezoekers en nog veel meer... :POm nog wat interesants toe te voegen aan dit bericht: Nicklodeon NL heeft gemeld dat vandaag de laatste nieuwe aflevering van seizoen 3 is uitgezonden en dat ze vanaf dinsdag weer met herhalingen beginnen :( Voor mensen die veel afleveringen gemist hebben, dit wekend is het Avatar wekend dus de hele zeterdag en zondag allen maar Avatar kijken :P
elementen_vuur.pngVeel nieuws vandaag, zoals de titel al zegt in Nederland het eerste land waar aflevering 310 te zien is van de Avatar. Dit is hoogstens ongebruikelijk, normaal gesproken is de VS namelijk altijd als eerste met releases van tv shows. Dit keer niet dus :)
Verder is er gemeld door Nickelodeon na een vraag van Avatarspirit.net aan Nick, dat Seizoen 3 geen 20 afleveringen zal hebben maar 21. Dit komt doordat je aflevering 310 en 311 samen gezien kan worden als 1 aflevering. OOk is er iets specials gaande om de nieuwe afleveringen, meer hier later over.

Seizoen 3 is begonnen op NL TV

Door glkx op vrijdag 12 oktober 2007 om 12:00
elementen_vuur.pngVandaag is de eerste aflevering van seizoen 3 - boek vuur te zien op Nickelodeon NL. Voor mij is het erg onverwacht op verschillende sites stond namelijk vermeld dat seizoen 3 pas ergens in zomer 2008 zou beginnen op de NL TV. Niet dus :) Als Avatar fans zijn wij daar natuurlijk harstikke blij mee... Veel kijk plezier!!!
Misschien hadden jullie het al gemerkt maar de site is een paar dagen niet geupdate. Ik ben natuurlijk jullie een reden verschuldigt... Door school heb ik niet heel erg veel tijd over gehouden voor de website + dat er nog wat problemen waren met de website. Ik hoop dat ik het goed kan maken met 3 nieuwe afleveringen van de Avatar online :)

Populaire afleveringen

De Valstrik
De Legende van Korra

15 keer bekeken
De Aarde Koningin
De Legende van Korra

13 keer bekeken
Harmonische Convergentie
De Legende van Korra

10 keer bekeken
De Vuursturende Meesters
De Legende van Aang

9 keer bekeken
Burgeroorlog (Deel 1)
De Legende van Korra

9 keer bekeken