Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

Boek 2 in april, of toch september?

Door glkx op dinsdag 2 april 2013 om 22:22
We hebben eindelijk weer wat nieuws/geruchten te melden. Vers van de pers! Gaat de eerste aflevering van boek 2 De Legende van Korra in april uitgezonden worden? Volgens Janet Varney (stemacteur) wel. Het gerucht ging al langer rond op het internet. Dit was wel voor het eerst dat iemand uit het team van De Legende van Korra het bevestigde. Helaas verdween het bericht weer snel van Twitter. Gevolgd door een excuses en dat we lekker mogen wachten op meer nieuws van Nickelodeon.

Hoewel ze in het Verenigd Koninkrijk nog op boek 1 wachten, hebben ze daar heel goed nieuws gekregen. Daar kunnen ze eindelijk in mei gaan genieten van boek 1. Hoe is dit nieuws belangrijk voor ons? Wij zitten namelijk al lang te wachten op boek 2... Nu komt het; in een e-mail wisseling tussen Nickelodeon UK en een Britse avatar fansite werd verwezen naar boek 2. Nickelodeon UK hoopt boek 2 van De Legende van Korra kort na de release in de VS uitzenden. Als in de UK boek 1 en 2 kort na elkaar uitgezonden zullen worden, kan dat beteken dat we na de zomervakantie in september boek 2 kunnen verwachten. Het blijven echter geruchten en speculeren.

Zijn we wat opgeschoten..? Ik blijf stiekem op april hopen :P September lijkt echter een logischere release periode te zijn, zo net na de zomervakantie. Wat denken/hopen jullie?

Als er meer nieuws/geruchten is laten wij dat direct weten!

Nickelodeon UK schreef:
Hi Morgan! Yes, we’ve got some good news for you – Avatar: The Legend of Korra starts on Nickelodeon here in the UK in May.

We’re really sorry for the delay, but we hope you’ll agree that the series was worth waiting for! We’ll be showing Book 1 to begin with, and although it’s a bit too soon to talk about Book 2, we hope that we’ll be able to show it fairly close to its US airdates. Can’t promise – we’ll have to see what happens. Fingers crossed!

I hope this answers your question, and that you enjoy the show.

All the best,

Ant
Nickelodeon!

Bron: Avatar The Last Airbender Online

Een leuk 2013 gewenst!

Door glkx op woensdag 2 januari 2013 om 18:16
Een iets verlaat bericht, maar niet minder gemeend. Ik wil graag alle leden en bezoekers een leuk en gezond 2013 wensen. Ik hoop ook dat jullie een mooie jaarwisseling hebben gehad :)

Wat 2013 allemaal gaat brengen voor Avatar: The Four Elements is nog een mystery. De website draait met de nieuwe versie van het layout al enkele maanden erg fijn. Het aantal leden is geëxplodeerd. Daarnaast staan bijna alle afleveringen van Avatar: De Legende van Aang weer online in het Nederlands (met hulp van Akuro). Niets houdt ons nog tegen! Na ja, die vervelende technische problemen dan (moet ik nog steeds naar gaan kijken *shame* ).

Wat betreft Korra... Ik hoop dat het tweede boek dit jaar nog uit gaat komen. Dat wordt gespannen afwachten :P

2 september eerste aflevering

Door glkx op maandag 16 juli 2012 om 15:06
Zet 2 september 9:55 in je agenda. Of het per ongeluk is gegaan is niet duidelijk. Maar op de website van Nickelodeon Nederland is de pagina van 'De Legende van Korra' verschenen met daarop onder andere de uitzendtijden van de eerste drie of vier afleveringen.

De eerste aflevering zal uitgezonden worden op 2 september om 9:55. Waarschijnlijk gaat dat om de twee luik: 'Welkom in Republiek Stad' en 'Een Blad in de Wind.' De derde aflevering volgt een week later op 9 september om 9:55. Elke zaterdag er voor zal een herhaling uitgezonden worden van de week ervoor ook om 9:55.

Uitzendtijden
2 september, 9:55 - Welkom in Republiek Stad & Een Blad in de Wind
8 september, 9:55 - Welkom in Republiek Stad & Een Blad in de Wind (herhaling)
9 september, 9:55 - De Openbaring

Of deze tijden correct zijn zal de toekomst uitwijzen. Naast deze pagina is Nickelodeon ook vrij recent begonnen met een reclame voor Boek 2 van 'De Legende van Aang'. In deze reclame wordt ook verwezen naar 'De Legende van Korra.' Wat zeker is, is dat we niet heel lang meer zullen hoeven te wachten op 'De Legende van Korra!'

Update: Volgens een reactie op Youtube door Nickelodeon Nederland zal 'De Legende van Korra' eenmaal per week uitgezonden worden op zondag, beginnend op 2 september. Uitzendtijden in dit bericht zijn aangepast aan de hand van deze reactie.

NickelodeonNED schreef:
De Legende van Korra zal vanaf 2 september elke zondag worden uitgezonden om 09.55 uur op Nickelodeon. Herhalingen zullen te zien zijn op zaterdag om 09.55 uur op Nickelodeon!Bron: Nickelodeon
Tipgever: Dylan

4000 leden!

Door glkx op zondag 15 juli 2012 om 12:35
Avatar: The Four Elements heeft het aantal van 4000 leden deze week bereikt. We zijn erg blij dat we zoveel leden in de afgelopen 5 jaar hebben kunnen verzamelen op Avatar: The Four Elements. Graag willen we iedereen bedanken die zich hebben geregistreerd.

Spread the word... 5000 leden is binnen handbereik :)

Boek 2: Geesten officieel aangekondigd!

Door glkx op zaterdag 14 juli 2012 om 12:52
Zoals beloofd heeft de Comics Con 2012 veel (heel veel) nieuwe informatie opgeleverd over 'De Legende van Korra'. Er gingen al geruchten rond dat het nieuwe boek 'Spirits' ging heten. Dit is gister tijdens een persconferentie bevestigd door de makers. Officieel heet het boek: 'Book 2: Spirits' in het Nederlands vertaald 'Boek 2: Geesten'. Naast dit kleine nieuws kwamen de makers met een hele reeks aan nieuwe informatie, afbeeldingen en zelfs een video van het nieuwe boek.

Boek 2: Geesten speelt zich af zes maanden na het einden van Boek 1: Lucht en gaat verder met het verhaal zoals het in boek 1 is gestopt. Korra en Mako zijn een stel, Republiek Stad is gered van het kwaad Amon. Maar er ligt nieuw gevaar op de loer. Zoals de titel van het boek doet vermoeden krijgt Korra problemen met de geestenwereld. Veel details werd hier niet over gegeven. In onderstaande video is wel duidelijk te zien dat Korra in gevecht raakt met een geest.Hieronder staat een lijst met belangrijke details die uit de doeken werden gedaan tijdens de persconferentie over Boek 2: Geesten.
  • Korra, Mako, Bolin en Asami dragen nieuwe kleding.
  • Mako en Korra zijn gestopt met Pro-bending. Bolin is wel verder gegaan en heeft twee nieuwe teamleden (groentjes). Ze falen in hun eerste wedstrijd hard en verliezen in de eerste ronden.
  • Mako is bij de politie gegaan.
  • Asami is nu baas van Future Industries, wat eerst van haar vader was.
  • Korra zal naar de geestenwereld reizen en zal meer van haar spirituele kant leren kennen.
  • De ouders van Korra zullen we meer zien, net als de rest van haar familie.
  • De kinderen van Katara en Avatar Aang (Kya en Bumi) zullen ook meer gaan zien in boek 2.

Op de vraag of Bolin een nieuwe liefdes verhaal krijgt verklapten de stemacteur dat dit het geval is. Voordat hij meer details kon geven werd hij afgekapt. Bleikbaar moet dit nog even geheim blijven.

Tijdens de persconferentie werden veel interessante afbeeldingen laten zien. Hieronder staat een selectie van deze afbeeldingen. Onder andere zijn de nieuwe karakters in boek 2 op deze afbeeldingen te zien. Van verschillende karakters is nog niet duidelijk wat hun rol gaat zijn in boek 2. Hiervoor zullen we helaas nog een heel jaar moeten wachten.

Korra
Image%201%20-%20Korra.jpg

Geest
Image%2013%20-%20Spirit.jpg

Verick - Heeft iets te maken met Bolin
Image%2011%20-%20Verick.jpg

Vermoedelijk geestenwereld
Image%2014%20-%20Landscape.jpg

Meer afbeeldingen van Comics Con 2012:
https://www.dropbox.com/sh/5sbzhcf0j8kokga/h8l2bfCUgH

De exacte release datum van boek 2 konden ze nog niet geven. Maar de release in 2013 is wel officieel bevestigd tijdens de persconferentie. Ik verwacht dat we boek 2 ongeveer op de zelfde datum kunnen verwachten als boek 1. Als dit het geval is betekend dat boek 2 in maart of april van 2013 uitgezonden zal gaan worden.

Extra
Aang, Sokka en Toph hebben we op volwassen leeftijd gezien in de flashbacks van Korra. Katara en Zuko ontbraken helaas nog. Voor nieuwsgierige mensen is er de volgende afbeelding... Op deze afbeeldingen staan Aang, Katara, Toph, Zuko en Sokka volwassen. Kijk zelf maar... :P

Poster%20-%20Old%20friends.jpg

Populaire afleveringen

Welkom in Republiecasia
De Legende van Korra

9 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Zuidelijke Lichten
De Legende van Korra

8 keer bekeken
De Roep
De Legende van Korra

8 keer bekeken
De Avatar keert terug
De Legende van Aang

7 keer bekeken