Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

Korra in Nederlands binnenkort verkrijgbaar

Door glkx op zondag 15 september 2013 om 17:43
We hebben er lang op mogen wachten, maar daar is hij dan eindelijk. Vanaf 18 september is 'De Legende van Korra' Boek 1: Lucht in het Nederlands verkrijgbaar op Dvd. Net als bij 'De Legende van Aang' zal deze reeks eerst verschijnen in verschillende delen, voordat Boek 1 te koop is als box. Binnenkort zal dan ook deel 1, met vermoedelijk de eerste vier afleveringen, in de winkel liggen. Voor wie 'De Legende van Korra' graag in HD wil kijken, zal nog even moeten wachten. Een Blu-ray versie in het Nederlands is tot dusver nog niet aangekondigd.

Het eerste deel van Boek 1: Lucht is nu bij Bol.com te koop voor €12,99.

Boek 2 Geesten begonnen

Door glkx op zaterdag 14 september 2013 om 10:06
Het nieuw seizoen van 'De Legende van Korra' is van gestart. De eerste twee afleveringen van Boek 2: Geesten die gisteren voor het eerst zijn uitgezonden, zijn nu te bekijken op Avatar: The Four Elements. Wij wensen je veel kijk plezier en laat op het forum weten wat je van de aflevering vond!

Update: Website heeft het op dit moment zwaar. Sorry voor het ongemak.

Afleveringen te kijken op iPad en iPhone

Door glkx op donderdag 12 september 2013 om 20:30
Alle afleveringen in het Engels van De Legende van Aang en het eerste boek van De Legende van Korra zijn vanaf vandaag op de iPad, iPhone en andere mobiele apparaten te kijken. Voor het komend seizoen van De Legende van Korra gaan wij ons best doen dit ook voor elkaar te krijgen.

Nog 3 dagen!

Door glkx op woensdag 11 september 2013 om 11:57
Zaterdag ochtend zal de eerste aflevering van Boek 2 online staan op Avatar: The Four Elements. 1 uur 's nachts (Nederlandse tijd) zal hij uitgezonden worden door Nickelodeon in Amerika.

Speciaal voor boek 2 is Avatar: The Four Elements in een fris jasje gestoken. Meer in het duistere thema dat boek 2 zal hebben. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Uiteraard houden wij jullie hier dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws.

Aftellen is begonnen

Door glkx op donderdag 22 augustus 2013 om 21:44
Er waren al eerder gerucht, maar het is nu officieel (na ja gelekt). 13 september zal de eerste aflevering van boek 2 worden uitgezonden op Nickelodeon. Er zullen dan gelijk twee afleveringen worden uitgezonden, met de namen 'Rebel Spirit' en 'The Southern Lights'. Aflevering drie en vier zal de naam 'Civil War' hebben. De promo die Nickelodeon heeft gemaakt voor de start van het nieuwe seizoen is hieronder te zien.

Zodra de eerste aflevering uitgezonden is op Nickelodeon zal deze uiteraard te vinden zijn op Avatar: The Four Elements. Ook gaan wij net als vorig jaar het weer proberen een live stream aan te bieden, zodat wij in Nederland ook als eerste kunnen genieten van de afleveringen.


Update: De eerste aflevering zal 14 september 1 uur 's nachts Nederlandse tijd uitgezonden worden in Amerika (kan uur verschillen afhankelijk van de tijdzone). Helaas voor ons aan het begin van de nacht.

Populaire afleveringen

De Jacht
De Legende van Aang

9 keer bekeken
De Jongen in de IJsberg
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Zuidelijke Luchttempel
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Krijgers van Kyoshi
De Legende van Aang

8 keer bekeken
De Koning van Omashu
De Legende van Aang

8 keer bekeken