Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

3 oktober eerste aflevering Boek 4

Door glkx op vrijdag 12 september 2014 om 08:37
Geheel onverwacht is door Nickelodeon officieel aangekondigd dat de eerste aflevering van Boek 4 drie oktober zal verschijnen. Nog voor de Comic Con die eind oktober gehouden wordt. De naam van het boek hebben ze overigens ook aangekondigd; Boek 4 gaat Balans heten (Book 4 Balance).

Er wordt verwacht dat drie oktober twee afleveringen worden gereleased en daarna de elk op volgende week een aflevering. Tot de finale, dat waarschijnlijk ook een dubbele aflevering zal zijn. Nickelodeon houdt zich daarbij vast aan de manier van verschijnen/releasen ingezet met boek 3. Deze afleveringen zullen dan ook enkel online verschijnen.

tumblr_nbngym9IUN1rogcuio1_500.gif

Beelden boek 4 gelekt

Door glkx op woensdag 3 september 2014 om 18:36
Recent is een een trailer van Boek 3 online verschenen (in het engels) met vermoedelijk beelden van Boek 4 er in. Waarschijnlijk gaat het om een fout van de editors. Of het daadwerkelijk om beelden uit Boek 4 gaat is niet zeker. Het is hoogstwaarschijnlijk, omdat we een personage zien die we nog niet eerder hebben gezien in DLVK. Bekijk de onderstaande beelden snel, nu ze nog op Youtube staan!

Update: De nieuwe beelden zijn wel van een karakter dat wij al eerder hebben gezien in DLVK. Het gaat om een vrouwelijke metaalstuurder die teamavatar helpt Zaheer te verslaan. Het zijn echter wel beelden die wij nog nooit eerder hebben gezien. Ook de omgeving die te zien is, is nog onbekend.Bwg8aFJCIAEuRdZ.jpg

Bron: LOK Fanatics

Finale Boek 3 online!

Door glkx op vrijdag 22 augustus 2014 om 12:50
De laatste twee aflevering van Boek 3: Veranderingen staan online. Kijk aflevering 12 en 13, hier en hier.

tumblr_nappyt1SGA1rogcuio1_1280.jpg

Boek 4 komt gewoon

Door glkx op maandag 4 augustus 2014 om 17:02
Afgelopen week was er veel opschudding ontstaan rond De Legende van Korra. Midden in het seizoen heeft Nickelodeon besloten DLVK van de Amerikaanse televisie te halen (het verontrustende nieuws). Even was er de angst dat DLVK gecanceld zou worden. Gelukkig is door de makers van DLVK en verschillende acteurs geruststellend nieuws gebracht. Boek 3 zal gewoon volledige verschijn, wel alleen via internet. En boek 4 is nog gewoon in productie.

Nickelodeon heeft dit besluit genomen omdat Korra niet goed past binnen de huidige programmering van Nickelodeon aldus de makers. Wat extra mee speelde was het feit dat de serie al enige tijd beter online werd gekeken dan op televisie.

Hier onder kun je de trailer zien die recent is verschenen voor de tweede helft van boek 3.

DLVK niet gecanceld maar wel in problemen?

Door glkx op donderdag 24 juli 2014 om 22:41
Afgelopen dagen gingen er hevige geruchten rond op het internet, dat De Legende van Korra gecanceld zou worden door Nickelodeon vanwege de tegenvallende kijkcijfers. Gelukkig is gisteren (23 juli) tijdens de SDCC 2014 officieel bericht naar buiten gebracht. Boek 3 wordt NIET gecanceld. De kijkcijfers vallen echter wel tegen. Nickelodeon heeft daarom besloten komende vrijdag de laatste aflevering van boek 3 (aflevering 8 ) uit te zenden op televisie. De overige afleveringen (9 tot en met 13) zullen online verschijnen via verschillende videodiensten.

Wat dit betekend voor boek 4 is nog onbekend. Hopelijk krijgen we de komende dagen meer te horen. 25 juli is er een De Legende van Korra panel tijdens de SDCC 2014. De makers hebben iedereen vooraf al proberen gerust te stellen. Volgens hen is de pre-productie van boek 4 afgerond en wordt er al druk geanimeerd.

Het officiƫle bericht is te lezen op Korra Nation. Op internet wordt is er door fans een heuse reddingsactie op touwen gezet.

tumblr_n98cjrwFNt1rvcyuuo1_r2_500.png
Vertaling: Zorg ervoor dat je vrijdag De Legende van Korra zeker kijkt en gebruik deze hashtag.

We houden jullie op de hoogte zodra er meer nieuws is!

Update: Goed nieuws, boek 4 komt gewoon.

Populaire afleveringen

De Valstrik
De Legende van Korra

15 keer bekeken
De Aarde Koningin
De Legende van Korra

13 keer bekeken
Harmonische Convergentie
De Legende van Korra

10 keer bekeken
De Vuursturende Meesters
De Legende van Aang

9 keer bekeken
Burgeroorlog (Deel 1)
De Legende van Korra

9 keer bekeken