Welkom op Avatar: The Four Elements de grootste Nederlandse fansite over Avatar: De Legende van Aang en De Legende van Korra. Bekijk de nieuwste en oude afleveringen in het Engels en Nederlands. Op het forum kan je samen met andere fans gezellig praten over Avatar.

Nieuws

Boek 2 finale vandaag!

Door glkx op zaterdag 16 november 2013 om 09:53
Sneller dan verwacht en reden onbekend: Vandaag is de complete seizoensfinale van 'De Legende van Korra' Boek 2 Geesten uitgezonden door Nickelodeon. Geruchten gingen de dag er voor al rond. Op Korranation (officiele fanclub) was een uitdaging geplaatst. Als de blogpost met video 10 duizend maal ge-reblogd werd, beloofde Nickelodeon het hele seizoensfinale (4 afleveringen) in een keer uitzenden. Check, gelukt! Genieten voor ons :) Maar dat betekend ook dat Boek 2 Geesten nu officieel voorbij is.

De reden voor deze zet is nog onduidelijk. Er gaan al complottheorieën rond dat De Legende van Korra door slechte kijkcijfers steeds van tijd verplaatst is. Mogelijk wilden Nickelodeon daardoor ook sneller van de afleveringen af zijn. De toekomst gaat het vertellen, met nog 2 beloofde seizoenen opkomst.

tumblr_mwbegv9nqL1rogcuio1_500.gif

Dubbele aflevering

Door glkx op woensdag 13 november 2013 om 23:10
Deze en volgende week kunnen we beide keer twee afleveringen verwachten. Goed nieuws voor fans die niet kunnen wachten op meer Korra. Helaas betekend dit ook dat veel sneller dan verwacht een einde komt aan Boek 2 Geesten. 22 november zal de seizoen's final uit worden gezonden op Nickelodeon USA. Gelukkig hebben we boek 3 en 4 om naar uit te kijken.

Hierbij het verwacht uitzendschema van Nickelodeon:
  • Vrijdag 15 november – Aflevering 11 & 12
  • Vrijdag 22 november – Aflevering 13 & 14

Beide afleveringen zullen de dag er na als altijd te zien zijn op Avatar: The Four Elements.

Bonus: Een afbeelding van de seizoen's finale. Online gezet door Bryan Konietzko zelf.

tumblr_mw4wz51atF1rptk5lo1_500.jpg

Korra in Nederlands binnenkort verkrijgbaar

Door glkx op zondag 15 september 2013 om 17:43
We hebben er lang op mogen wachten, maar daar is hij dan eindelijk. Vanaf 18 september is 'De Legende van Korra' Boek 1: Lucht in het Nederlands verkrijgbaar op Dvd. Net als bij 'De Legende van Aang' zal deze reeks eerst verschijnen in verschillende delen, voordat Boek 1 te koop is als box. Binnenkort zal dan ook deel 1, met vermoedelijk de eerste vier afleveringen, in de winkel liggen. Voor wie 'De Legende van Korra' graag in HD wil kijken, zal nog even moeten wachten. Een Blu-ray versie in het Nederlands is tot dusver nog niet aangekondigd.

Het eerste deel van Boek 1: Lucht is nu bij Bol.com te koop voor €12,99.

Boek 2 Geesten begonnen

Door glkx op zaterdag 14 september 2013 om 10:06
Het nieuw seizoen van 'De Legende van Korra' is van gestart. De eerste twee afleveringen van Boek 2: Geesten die gisteren voor het eerst zijn uitgezonden, zijn nu te bekijken op Avatar: The Four Elements. Wij wensen je veel kijk plezier en laat op het forum weten wat je van de aflevering vond!

Update: Website heeft het op dit moment zwaar. Sorry voor het ongemak.

Afleveringen te kijken op iPad en iPhone

Door glkx op donderdag 12 september 2013 om 20:30
Alle afleveringen in het Engels van De Legende van Aang en het eerste boek van De Legende van Korra zijn vanaf vandaag op de iPad, iPhone en andere mobiele apparaten te kijken. Voor het komend seizoen van De Legende van Korra gaan wij ons best doen dit ook voor elkaar te krijgen.

Populaire afleveringen

De Valstrik
De Legende van Korra

15 keer bekeken
De Aarde Koningin
De Legende van Korra

13 keer bekeken
Harmonische Convergentie
De Legende van Korra

10 keer bekeken
De Vuursturende Meesters
De Legende van Aang

9 keer bekeken
Burgeroorlog (Deel 1)
De Legende van Korra

9 keer bekeken